~mathjazz /* brez komentarja */ » Petek – slab začetek

/* brez komentarja */

10. June 2005

Petek – slab začetek

Poslal mathjazz in IT, Študij

Moj profesor zgodovine na ŠKG, Robert A. Jernejčič, je vedno, kadar je pri določanju datuma preverjanja znanja zmagal petek, dejal: “petek – slab začetek”. Ko je padla kakšna dobra ocena, je pripomnil “dober začetek – slab konec”, ko pa slaba pa “slab začetek – še slabši konec”.

Današnji dan je bil zame na nek način tudi “petek – slab začetek”. Načrtoval sem, da se začnem učiti za ponedeljkov ustni del izpita za linearno algebro (teorija – piflarija), a mi nikakor ni uspelo. Kje je šele ponedeljek …

No, po drugi strani pa je za to “kriv” tudi Andraž Tori, ki me je nahecal, da se spet malo lotim prevajanja. Tako sva s skupnimi močmi zavihala rokave in prevajava Gnome 2.10. Različica je na voljo že dva meseca, a gre predvsem za pripravo na slovenjenje nove različice Ubunta, katerega pomemben del bo Gnome 2.12, ki bo precej podoben 2.10.

Poleg tega pa sem spet vzpostavil stik z Laboratorijem za računalniško grafiko in multimedijo, kjer sem se zadolžil, da prevedem Nvu. V roku dobrih dveh tednov. Jaiks!

Pustite odgovor

Za pošiljanje komentarjev morate biti prijavljeni.