~mathjazz /* brez komentarja */ » Nova Monitorjeva stran

/* brez komentarja */

30. March 2005

Nova Monitorjeva stran

Poslal mathjazz in Delo, IT

Poleg službe v Zdravstvenem domu v Ljubljani, ki je čedalje bolj neredna (kar mi v bistvu zelo odgovorja), delam tudi za računalniško revijo Monitor. Napisal sem 9 člankov, a zdaj že dolgo nobenega, saj se ukvarjam predvsem z novo spletno stranjo, ki je od danes naprej na voljo javnosti na www.monitor.si. Strankam nekaterih internetnih ponudnikov naslov ne deluje, ker še ni posodobljen vnos v bazi strežnikov DNS, zato poskusite z IP-jem: 213.157.243.86.

Kaj je novega? Na stari strani so obiskovalci lahko spremljali le novice in oskubljenih ca. 5 člankov iz vsake revije. Tokrat pa bodo v obliki HTML na voljo vsi članki za nazaj, a trenutno samo do polovice leta 2004, pa še tu jih kar nekaj manjka. Tekoča številka je sicer podobno oskubljena, kot so bile vse na stari strani, je pa zato na voljo rubrika nenehni preizkusi. V njej lahko spremljate brizgalne in laserske tiskalnike, večnamenske naprave, prenosnike in digitalne fotoaparate, ki se trenutn prodajajo v Sloveniji. Najbolj zanimiva je vsekakor velika tabela vseh izdelkov, ki si jo lahko prilagodimo po svojih željah.

Stran sicer še ne bo oglaševana, zato obstaja še kar precej pomajkljivosti – najbolj očitne so premajhne slike in premajhna pisava. A ko bomo zadovoljni s kakovostjo in seveda tudi kvantiteto člankov, stran v taki podobi ne bo več dostopna celemu vesolju :>

Pustite odgovor

Za pošiljanje komentarjev morate biti prijavljeni.