~mathjazz /* brez komentarja */ » Alldea, Alldea …

/* brez komentarja */

20. December 2005

Alldea, Alldea …

Poslal mathjazz in (Ne)vsakdanjik, IT

Za jezuščka sem si omislil preoblikovanje prenosnika v namizni računalnik, zato sem že prejšnji teden kupil miš in tipkovnico, danes pa zaslon. Zdaj se počutim dosti bolj udobno kot ob večurnem delu na utesnjenem prenosniku vsak dan.

Vendar me je zmotil in zelo zmotil način nakupa zaslona. Poklical sem na Alldeo, kjer so mi potrdili, da imajo dotični model na zalogi, in mi naročili, da plačam z gotovino. Jao, odpravil sem se še na banko, ki je bila ravno v tistem času zaprta, zato sem šel na drugo, ki je bila tudi zaprta in sem pol ure čakal, da jo odprejo. Ampak to me ni zmotilo. Niti me ni zmotilo dejstvo, da sem moral zaslon peš nesti dva kilometra do doma in je bila škatla nagravžno neprimerna za nošo.

Zmotil me je odnos prodajalcev. Po izpolnitvi računa sem pol ure čakal v predprostoru, da mi izdelek pripravijo. Pa ne zato, ker bi priprava trajala tako dolgo (traja ca. 1 minuto), ampak zato, ker so pozabili name. In bil sem edini kupec v trgovini, če lahko tako rečemo tistemo kaosu. Seveda se je zapletlo še pri plačilu, ker je računovodkinja izginila neznano kam. Potem sem plačal fantu (edinemu poznavalcu bontona na Alldei), ki pa ni imel 700 tolarjev, da bi mi jih vrnil.

Čez 5 minut jih je le napraskal med čudaškimi sodelavci, jaz sem jo pa pobrisal z Alldee. Za vedno. Če še kaj kupim od Della (verjetno bom, ker je zaslon zares odličen), grem sigurno na FMC.

Komentarji so zaklenjeni.

Sorry, the comment form is closed at this time.