~hruske Hruške, jabuke, jablane, čežane. » Blog Archive » “Drnovšek, kaj teb’ ni jasno?”
Home Contact Sitemap

Hruške, jabuke, jablane, čežane.

Ste se gdaj vprašali, zakaj Najboljšega soseda nikoli ni doma, ko pridete na obisk?

“Drnovšek, kaj teb’ ni jasno?”

Posted on Junij 24th, 2007 in dovhcajt, zanimivosti |

Drnovšku očitno res ni jasno, da je pustiti preteklost za sabo po takšni karieri rahlo nemogoče.

Da pri taki zadevi, kot je praznovanje dneva državnosti, odpove predsednik, je ubistvu nedopustno, otročje in se hkrati lahko zgodi samo v Sloveniji. Drnovšek, ki hoče svojo odsotnost opravičiti s slabim izgovorom, da naj bi bilo stanje duha v Sloveniji “slabo” (WTF?), tako izpade enako kot že nekajkrat v zadnjih letih: kot en klovn, saj ga nihče ne jemlje več resno. Verjamem, da je večina Slovencev nad njim enostavno in preprosto razočarana. Za trenutek bi se človeku zazdelo, da imamo že dva upokojena predsednika in nobenega aktivnega.

Če pač ne zmore dostojno opravljati funkcije predsednika države, se lahko brez večjih posledic umakne svojemu nasledniku.

3 Responses

  1. IcEmAn Says:

    Po pravic povedan, sm zadnja 4 leta zelo razočaran nad slovensko politiko. Drnovšek take počne, d je groza (Darfur in Strojanovi), Janša isto. Jst upam, da na naslednih parlamentarnih volitvah zmaga SD, ker se mi zdijo še najbolj normalni.

  2. Marko Says:

    V deželi, kjer se ljudem zdi naravno govoriti Drnovšek namesto vsaj g.Drnovšek oz. gospod predsednik, res ne vem, zakaj bi moral dotični gospod jemati svojo funkcijo resneje, kot jo njeni državljani.

  3. z Says:

    Marko, res je, hitro pridemo do začaranega kroga. Verjetno bi bilo bolj smiselno naslov dat v navednice.