~hruske Hruške, jabuke, jablane, čežane. » Blog Archive » Dogaja!*
Home Contact Sitemap

Hruške, jabuke, jablane, čežane.

Ste se gdaj vprašali, zakaj Najboljšega soseda nikoli ni doma, ko pridete na obisk?

Dogaja!*

Posted on Julij 25th, 2006 in debian, dovhcajt, python |

Pridejo počitnice, sam pa imam manj časa, kot kdajkoli med letom. Saj bi se temu smejal, pa nimam časa. ;)

Kaj se torej godi z mano?

Te dni na polno programiramo. Še takrat, ko ne programiramo, pa so misli v programiranju, premlevajo kaj bi bilo bolje in čakajo na dobre ideje. Programiramo štoparske portale (še kar), YouTube klone, prebrskavamo po kodi Pootle-a, portala za prevajanje in se zmrdujemo nad zamikanjem s samo dvemi presledki in preveč proceduralno kodo za naš okus, ampak vseeno postaja zanimivo. Poželenje nad objekti je pač preveč mikavno, da bi se mu imel moč v tej vročini izogniti, nad subjekti pa prav tako. Ob vsemu temu pa te še ljudje klikajo na kanalu in sprašujejo če imaš preveč časa, da bi sčaral še kak Django projekt. Ljudje iz Kanade. In če bo čas, kar sicer dvomim, morda še kaj takega dejansko naredim nekoč.

Sicer pa bomo končno postavili Pootle tudi pri nas. S pošteno rabo se bo pač pokazalo kaj Pootlu še manjka in kje so tisti ostri robovi, da jih popravimo. Če bo šlo vse po sreči, dobimo še kaka namenska sredstva iz razpisa Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, OK 2006-1.

* No, da ne bo pomote. Vse prepogosto se po radiu sliši, da se bodo določeni dogodki dogajali in zgojevali. Ampak včasih je pač čas zares prehiter in seveda se mi tudi že sedaj nekam mudi.

Comments are closed.

Komentarji so izklopljeni