~hruske Hruške, jabuke, jablane, čežane. » blunt-hate
Home Contact Sitemap

Hruške, jabuke, jablane, čežane.

Ste se gdaj vprašali, zakaj Najboljšega soseda nikoli ni doma, ko pridete na obisk?

Maturantska parada

Posted on Maj 19th, 2007 in blunt-hate, dovhcajt |

Nič nimam proti plesu. Precej zabavno početje, sploh če ne znaš ravno dobro in se znaš nasmejat svojim napakam.

Tudi maturantje so lahko dokaj face. Malo ga pijejo, nič se ne učijo in nasploh bluzijo celo leto, ko pravzaprav samo še čakajo kdaj bo konec njihovega “trpljenja” (ki to ni).

Ampak za maturantsko parado pa verjamem, da gre mnogim na kak organ. Prav, naj plešejo in se vrtijo, naj okupirajo cesto, naj se ga napijejo in pocepajo okoli gradu, po parkih in drugih bolj ali manj zakotnih delih Ljubljane.

Samo ne mi piskat na uho, ker postanem nasilen.

UncorrectableError

Posted on Januar 14th, 2007 in blunt-hate |

Pa je šel še en disk.

Komentarji so izklopljeni

Blunt

Posted on Avgust 16th, 2006 in blunt-hate, dovhcajt |

Nekaterim je Blunt prav všeč. No,hvala bogu so taki v manjšini. Pravzaprav sta ti dve novici precej milo napisani. Blunt je namreč na Britanskem spisku stotih najbolj nadležnih pojavov – ČETRTI.

Pa saj ne rečem, da je slab poba, glede na to, da ga sploh še nisem spoznal. Tipo je bil v vojski in v vojni, na Kosovu. Prišel je relativno cel nazaj, tudi to nekaj pove. In konec koncev, pa saj niti ni on kriv.

Krive so radio postaje, ker niso sposobne sestaviti ene ure programa, da se ne bi znotraj ponovili trije komadi. Krive so založbe, ki se pi***jo da kao nimajo dobička in “joooj mi smo boogii” in ki se na vse pretege trudijo, da bi oblikovale programe na postajah. Da bi vse postaje vrtele isto prek**to pesem, in to vsaj dvajsetkrat na dan.

Pranje možganov. Ko bi vsaj Ariel uporabljali namesto tistega poceni Merkatorjevega praška.

Preklet zakurnk, bi reku Vrtovinc.