~haip06 Haip 06 » Blog Archive » HAIP 06: zadnji dan in zadnja priložnost!

Vabimo vas, da se nam danes ob 16h pridružite na neformalnem skupinskem obisku in ‘vodenem ogledu’ oddaljenih lokacij festivala Haip, kjer si bomo skupaj z našimi gosti festivala v bivši tovarni Rog ogledali postavitev “Recomputing Space” Rodriga Derteana ter se odpravili na železniško postajo na ogled Burnstationa ter postavitve nadzorne kamere ter živega prenosa z ostalih treh snemanih lokacij (avtorica Shaina Anand). Seveda nam bodo na licu mesta o svojih projektih kaj več povedali atorji sami. Po ogledu se bomo vrnili v Kiberpipo na neformalni pogovor o videnih projektih, predvsem pa se bomo pogovarjali o ideji javnega nadzora in morebitni bodoči različici projekta Shaine Anand, ki bi ga lahko izpeljali.

Zagotovo bo zanimivo, zato vas vabimo, da se nam pridružite! Dobimo se ob 16h v Kiberpipi na Kersnikovi 6! Naj opozorimo, da je danes zadnji dan za ogled festivalskih instalacij oziroma razstav.

Seveda vas še enkrat posebej vljudno vabimo na avtorsko pester večerni zaključni dogodek festivala, ki bo od 21h naprej v Klubu K4 na Kersnikovi 4. Vstop bo prost do 24. ure. Nastopajoči bodo gostje festivala Haip:

sCrAmBlEd?HaCkz!: posebni gost večera
Bob Miloševič (Srbija): Scramble
Burn Station (Španija)
Marc Widmer (Švica)
DJ Öhrström (Švica)
Nova Viator (Slovenija)
Frank Barknecht (Nemčija)
VJ 22 (Slovenija)
Vljudno vabljeni!

Comments are closed.